M3U8 | FÓRUM

Úplná verze: PPF, která vlastní skupinu Nova udělala rázný krok proti Githubům!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Televize Nova v uplynulých dnech provedla rázný krok proti Githubům, kde jsou k dispozici streamy celé skupiny Nova, ale i skupiny Primy, AMC Networks a Discovery (vlastnící filmové stanice HBO) z důvodu porušování autorských práv kvůli publikaci odkazů linek v m3u8.

Majitelé githubů se domnívají, že odkaz linek v m3u8 není porušován a nemá žádná autorská práva.

Mediální zákon, který je napsán tak, jak je ukládá všem povinnost oznámit televizním společnostem šíření stanic a to v jakékoli formě (tzn. zvláštním přenosovým systémem - videopřenos, odkaz ve formě m3u8, zakládající IPTV platforma). Televizní společnosti přezkoumávají každý požadavek od základajících IPTV platforem, kde musí IPTV platforma získat souhlas a zaplatit za šíření stanic bez ohledu na to, zda IPTV platforma má nějaké uživatele (týká se to i Githubů). Pokud IPTV platforma, ale i Githubů takovou skutečnost neoznámí televizním společnostem, jedná se nejen o porušení autorských práv šířených stanic, ale i též nelegální šíření stanic.

Nedávno kvůli šíření stanic skupiny Nova z platformy Zdarma TV musela stanice z nabídky vyřadit, i když je poskytovala nelegálně a bez souhlasu skupiny Nova formou DVB-T2.
No, tento případ se mi taky stal
@Matysu a není divu. Protože, se po internetu provalují hned linky. Ve Tvém případě k tomu na Streamtest, aby to bylo hned mrtvý,že? Nečekej, ale že To někdo něco pošle.
jo a btw nova má online hd streamy na jejich stránce