M3U8 | FÓRUM

Úplná verze: Hledám odkazy na českou televizi které fungují v Německu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj z Lipska! Už roky se snažím najít streamovací odkazy pro kanály jako ČT2, ČT3, CNNPRIMANEWS a tak dále ... Našel jsem dobře fungující odkaz ČT1: http: \\ 213.151.233.20:8000\dna-5100-tv -pc \ hls \ 4002v105.m3u8 Bylo by velmi pěkné, kdybyste mi pomohli najít trvalejší odkazy, které mohu hrát na VLC. Děkuji moc a přeji hezký den. Juergen
Tak tohle byl link jeden z těch déle fungujících. Myslím že ještě běží v trochu pozměněné podobě doteď. Co dodat? "Pomoc" by byla možná pěkná ale nespoléhal bych na to. Apropo nemá být to jméno Juergen s přehláskovaným u a bez prvního e?
----------------
Děkuji všem za odpověď na můj příspěvek. Protože jste se museli přihlásit, abyste viděli odkazy ... Myslel jsem, že je to jeden z těch webů, kde lidé sdílejí odkazy, které najdou pomocí speciálních softwarových nástrojů. Jsem jen téměř slepý německý sběratel lahví bez peněz. Celý život jsem hackoval buď satelitní signály pomocí klíčů, nebo jsem postavil velké antény pro příjem českých kanálů. Nyní žiji na novém místě a neumím umístit satelitní antény ani UHF antény. Mnohá ​​fóra, která sdílela odkazy a kde jsem je v minulosti našel, byla copyrightmafií odstraněna. Nemohl jsem najít žádné bezplatné řešení VPN pro Českou republiku, takže jsem nemohl zjistit geoblokované odkazy sám.Kromě toho je můj počítač velmi starý a používá Windows XP. Většina moderního softwaru VPN, který jsem mohl „získat“ nebo „koupit zdarma“, funguje pouze ve vyšších verzích systému Windows. Omlouvám se, že vás obtěžuji svou otázkou, pokud je toto fórum pouze pro odkazy dostupné legálně.
(09-30-2021, 10:46 AM)leipzignews Napsal(a):

[Chcete -li zobrazit odkazy, zaregistrujte se zde]

[Chcete -li zobrazit odkazy, zaregistrujte se zde]