M3U8 | FÓRUM

Úplná verze: Dá se nějak uložit zapůjčený film z O2 videotéky?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Neví někdo jak si uložit zapůjčený film z O2 videotéky? V čem se to dto spustí ale žádný obraz ani zvuk. A to na mém počítači přes internetový prohlížeč nezvládne plynule přehrávat vysoké rozlišení. 

[Chcete -li zobrazit odkazy, zaregistrujte se zde]

Ahoj, link co si dal ma samozrejme platnost 100 minut myslim. Ale ked ho spustis do vlc odohra ti cely film ak je aj dlhsi ako 100 minut, pokial ho sam nevypnes, cize dat do vlc a vo vlc spustit nahravanie. Ale nebolo by lepsie si ten film stiahnut na uloz.to ?
(02-24-2022, 06:00 AM)brodiks Napsal(a):

[Chcete -li zobrazit odkazy, zaregistrujte se zde]

Ale nebolo by lepsie si ten film stiahnut na uloz.to ?

To byste mě rozesmál. Kdyby nebyla česká mládež a my Češi tak tupý a omezený národ, který není schopen vymýšlet originální jména, tak by to tam už určitě bylo. No prostě mají znát indiána a ne youtubera
napis mi do PM co konkretne zhanas, popripadne link, mam aj O2
(02-24-2022, 11:37 AM)brodiks Napsal(a):

[Chcete -li zobrazit odkazy, zaregistrujte se zde]

napis mi do PM co konkretne zhanas, popripadne link, mam aj O2

Já jsem si už po třetím vypůjčení polapil chybějící zvuk. A teď jak mám všem českým dětem natlouct svoji oblíbenou postavu Yakariho že je to malý indián abych se nemusel učit plynně německy? Fakt už nevím s kým si o něm popovídat když nemůžu najít kvůli pitomému youtuberovi najít společnou řeč v mateřštině a to mě nejvíc sere. A ČT je taky blbá že ho už nevysílá. Aspoň že Slováci jsou chytřejší na RTVS ho vysílá každý rok. Apropo si už nikdy nezamiluj žádný dětský animák co má úspěch v Německu když se s ním nechceš trápit.